
Για τα σουβλάκια μοσχάρι
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από το μοσχάρι, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το μοσχάρι, ανακατεύουμε και μαρινάρουμε για 4 ώρες. Σουβλίζουμε το μοσχάρι, περνώντας ένα κομμάτι σε κάθε ξυλάκι και ψήνουμε στη σχάρα ή σε τηγάνι με ραβδώσεις σε δυνατή φωτιά, μέχρι να πάρει το κρέας έντονο χρώμα και να είναι καλά μαγειρεμένο.
Για τη μαγιονέζα
Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε με σύρμα όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά. Δοκιμάζουμε κα διορθώνουμε εάν χρειάζεται, αναλόγως με τον τύπο μαγιονέζας που θα χρησιμοποιήσουμε.
Σχόλια