ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

Παραδοσιακή σπιτική σάλτσα των ευρωπαϊκών χωρών, άρχισε να τυποποιείται στις αρχές του 20ού αιώνα στις ΗΠΑ. Είναι ένα γαλάκτωμα που δημιουργείται από μείγμα ωμών αυγών με την προσθήκη λαδιού και ξιδιού ή λεμονιού. Η γαλλική εκδοχή περιέχει μουστάρδα, σε αντίθεση με την ιταλική και ισπανική, στις οποίες δεν χρησιμοποιείται μουστάρδα ενώ το λάδι είναι ελαιόλαδο. Επειδή τα αυγά είναι ωμά, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται παστεριωμένα, τα οποία είναι διαθέσιμα πλέον στην αγορά. Συνοδεύει κρεατικά, ψαρικά, ζυμαρικά, σαλάτες, πατάτες και κρύα σάντουιτς.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER