YL GIFT CARD

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project.

Προσφέροντας τη YL Gift Card, δίνετε στον κάτοχό της την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν ένα hands-on μάθημα μαγειρικής της αρεσκείας του στο The Seminar Project.
Εσείς επιλέγετε απλά το ποσό που θέλετε να δωρίσετε και μας δίνετε τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας, συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί.
Αφού πραγματοποιηθεί η πληρωμή της κάρτας, ο κάτοχός της ενημερώνεται για το δώρο του και τη δυνατότητά του να βρεθεί κοντά μας, απολαμβάνοντας μια ξεχωριστή εμπειρία.

 

Συμμετοχή σε μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project

Η ποικιλία των μαθημάτων μας μπορεί να κερδίσει κάθε γούστο και η όλη εμπειρία της hands-on συμμετοχής, μένει πάντα αξέχαστη. Ο κάτοχος της Gift Card του The Seminar Project, επιλέγει ο ίδιος το μάθημα στο οποίο επιθυμεί να συμμετάσχει, ώστε αυτό ν' ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον, τις προτιμήσεις και το πρόγραμμά του. Κάνοντας την επιλογή του, έρχεται να μαγειρέψει κοντά μας, να ανακαλύψει νέες γεύσεις και δυνατότητες, και ν' απολαύσει ένα υπέροχο γεύμα που ο ίδιος δημιούργησε με τη βοήθεια ενός σεφ.

 

Τα Βήματα Προσφοράς μιας YL Gift Card

• Συμπληρώνετε τη φόρμα αγοράς που θα βρείτε παρακάτω, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία.
• Επικοινωνούμε μαζί σας μέσω email για την εξόφληση του ποσού που έχετε επιλέξει να δωρίσετε.
• Μας ενημερώνετε για την πληρωμή της Gift Card, και εμείς αναλαμβάνουμε να ενημερώσουμε με email τον δωρολήπτη για το δώρο του. Εφόσον θέλετε να ενημερωθεί ο δωρολήπτης σε συγκεκριμένη ημερομηνία μας ενημερώνετε σχετικά στα σχόλια της φόρμας.
• Ο κάτοχος της Gift Card μπορεί πλέον, χρησιμοποιώντας τον κωδικό της κάρτας του, να δηλώσει συμμετοχή στο μάθημα που τον ενδιαφέρει.

 

‘Oροι Λειτουργίας της YL GIFT CARD

• Η συμμετοχή σε μάθημα λειτουργεί πάντα βάσει διαθεσιμότητας.
• Στην περίπτωση που η αξία των διδάκτρων του δωρολήπτη είναι μεγαλύτερη από την αξία της YL GIFT CARD, ο δωρολήπτης θα καταβάλει τη διαφορά. Σε περίπτωση που η αξία των διδάκτρων του δωρολήπτη είναι μικρότερη από την αξία της YL GIFT CARD, ο δωρολήπτης θα έχει πίστωση στο ποσό της διαφοράς για εξαργύρωση στο The Seminar Project.
• Η YL GIFT CARD έχει χρονική διάρκεια ισχύος 4 μήνες από την ημερομηνία ενημέρωσης του δωρολήπτη για την ισχύ της.

Δωροθέτης είστε εσείς που χαρίζετε τη Gift Card. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στα αντίστοιχα πεδία.
Επιλέξτε το ποσό που θέλετε να δωρίσετε.
Δωρολήπτης είναι το πρόσωπο που θα λάβει τη Gift Card. Συμπληρώστε τα στοιχεία του στα αντίστοιχα πεδία.

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner