ΣΚΟΡΔΟ

ΣΚΟΡΔΟ

Βολβός αποτελούμενος από 7-12 σκελίδες με καταγωγή από την Ασία. Έχει πολύ έντονο άρωμα και καυτερή γεύση. Το βρίσκουμε είτε φρέσκο είτε αποξηραμένο, σε σκόνη ή σε κόκκους.

Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β1, Β2, Β3 και περιέχει ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο και σελήνιο. Χρησιμοποιείται κατά κόρον στη μαγειρική, καθώς χαρίζει το άρωμά του σε πολλά φαγητά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ωμό ή τηγανητό, ποσέ, ψητό ή σοταρισμένο με τις φλούδες του ή ξεφλουδισμένο. Ταιριάζει πολύ με το αρνί. Βασικό συστατικό της σκορδαλιάς, του τζατζικιού και του πέστο. 

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER