Για τα λαχανικά σχάρας
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σ' ένα μπολ και τα αφήνουμε να μαριναριστούν, για 20-25 λεπτά. Τοποθετούμε τα λαχανικά ανά είδος, σε προθερμασμένη σχάρα και τα ψήνουμε, μέχρι να πάρουν ωραίο και χρυσαφένιο χρώμα, προσέχοντας να κρατάνε στο δόντι. Αποσύρουμε τα λαχανικά σε απορροφητικό χαρτί, τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα κόβουμε σε ζουλιέν.
Για τα θαλασσινά σχάρας
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σ' ένα μπολ και τα αφήνουμε για 10 λεπτά, να μαριναριστούν. Τοποθετούμε τα θαλασσινά ανά είδος, σε προθερμασμένη σχάρα και τα ψήνουμε, μέχρι να πάρουν ωραίο και χρυσαφένιο χρώμα και να είναι ζουμερά. Αποσύρουμε τα θαλασσινά σε απορροφητικό χαρτί. Κόβουμε τις σουπιές σε ζουλιέν και τις γαρίδες στη μέση, για να τις ενσωματώσουμε στη σαλάτα.
Για τη σαλάτα
Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, αλατίζουμε, ρίχνουμε λίγο φρέσκο πιπέρι και σερβίρουμε.
Σχόλια