ΣΟΥΠΙΕΣ

ΣΟΥΠΙΕΣ

Μαλάκιο το οποίο συναντάται σε εύκρατες θάλασσες. Γενικώς η σουπιά είναι μικρότερη από το καλαμάρι, με πιο χοντρό σώμα και ένα σκληρό κόκαλο (σήπιο) στο εσωτερικό. Το σώμα, τα πλοκάμια και ο μελανηφόρος σάκος μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη μαγειρική. Είναι καλύτερο να μαγειρεύεται πολύ γρήγορα (2-3 λεπτά), αλλιώς το κρέας της γίνεται σκληρό. Στην Ελλάδα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σαρακοστιανή κουζίνα.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER