VIDEO DIRECTIONS
Για την αγγουροσαλάτα
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τις γαρίδες, δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι αν χρειάζεται.
Μοιράζουμε τη σαλάτα σε πιάτα και βάζουμε από πάνω τις ψητές γαρίδες.
Για τις ψητές γαρίδες
Σε ένα πιάτο απλώνουμε τις γαρίδες και τις μαρινάρουμε ομοιόμορφα με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τις γαρίδες. Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν καστανό χρώμα αλλά να παραμείνουν ζουμερές στο εσωτερικό τους, για περίπου 2 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Αφαιρούμε τις γαρίδες από το τηγάνι μέσα σε ένα πιάτο και τις αφήνουμε να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου.
Σχόλια