VIDEO DIRECTIONS
Σε μία κατσαρόλα με καλά αλατισμένο νερό που βράζει προσθέτουμε τα ζυμαρικά, βράζουμε 1 λεπτό λιγότερο από της οδηγίες του κατασκευαστή και σουρώνουμε.
Ζεσταίνουμε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τα 200γρ. από τη μυζήθρα και ανακατεύουμε με μία κουτάλα. Όταν αρχίσει η μυζήθρα να παίρνει καστανόξανθο χρώμα, προσθέτουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να πάρει καστανό χρώμα η μυζήθρα και να μυρίσει το σκόρδο. Προσθέτουμε το βούτυρο και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να καβουρδιστεί ελαφρώς. Προσθέτουμε μέσα τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.
Παράλληλα προθερμαίνουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία, ρίχνουμε ελαιόλαδο, αλατίζουμε, σπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε μέσα. Τηγανίζουμε ρίχνοντας με ένα κουτάλι από το καυτό λάδι στην πάνω πλευρά τους, μέχρι να μαγειρευτεί πλήρως το ασπράδι και ο κρόκος να παραμείνει ζουμερός.
Μοιράζουμε τα ζυμαρικά σε πιάτα, πασπαλίζουμε από πάνω την υπόλοιπη μυζήθρα, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, προσθέτουμε τα τηγανητά αυγά και τα αλατίζουμε.
Σχόλια