VIDEO DIRECTIONS
Για το Philly Cheesesteak
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το λιωμένο βούτυρο, το σκόρδο, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
Ανοίγουμε το ψωμάκι στα 2 και αλείφουμε με το μείγμα το εσωτερικό της κάθε πλευράς.
Τοποθετούμε το ψωμάκι σε σκεύος με λαδόκολλα και ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να ροδίσει.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και προσθέτουμε ελαιόλαδο.
Ρίχνουμε το μοσχάρι, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και το σοτάρουμε και από τις 2 πλευρές.
Αποσύρουμε το κρέας από το τηγάνι και προσθέτουμε λίγο ακόμη ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε τις πράσινες και τις κόκκινες πιπεριές και το κρεμμύδι και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν.
Επαναφέρουμε το σοταρισμένο κρέας και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε από πάνω τα 2 είδη τυριού, χωρίς να ανακατέψουμε, σκεπάζουμε και σιγοψήνουμε για λίγο μέχρι να λιώσει το τυρί.*
Βάζουμε τη γέμιση μέσα στο ψωμί, κλείνουμε και σερβίρουμε.
* Εναλλακτικά, τοποθετούμε το μείγμα και τα δύο τυριά στην κάτω πλευρά του ψωμιού και ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί.
Σχόλια