Βρώμη με ρόφημα αμυγδάλου και φρούτα Βρώμη με ρόφημα αμυγδάλου και φρούτα

Βρώμη με ρόφημα αμυγδάλου και φρούτα

Για 4 μερίδες 20 λεπτά
FiveStar: 
Average: 4.8 (6 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για τη βρώμη με ρόφημα αμυγδάλου και φρούτα

  • 100 γρ. βρώμη
  • 30 γρ. χουρμάδες, κομμένοι σε μικρό καρέ
  • 90 γρ. βερίκοκα, αποξηραμένα, κομμένα σε μικρό καρέ
  • 30 γρ. σύκα, αποξηραμένα, κομμένα σε μικρό καρέ
  • 60 γρ. μπανάνες, κομμένες σε μικρό καρέ
  • 120 γρ. ράσμπερι, κατεψυγμένα
  • 600 γρ. ρόφημα αμυγδάλου Όλυμπος
  • 90 γρ. μέλι
  • αλάτι

Για το τελείωμα του πιάτου

  • αμύγδαλα καβουρδισμένα, κομμένα στη μέση
  • δάκρια σοκολάτας
  • μέλι
  • ράσμπερι, κατεψυγμένα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

VIDEO DIRECTIONS

Για τη βρώμη με ρόφημα αμυγδάλου και φρούτα

Σε μία κατσαρόλα τοποθετούμε όλα τα υλικά και φέρνουμε σε βρασμό.
Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι το μείγμα μας να πήξει, ανακατεύοντας περιστασιακά.

Για το τελείωμα του πιάτου

Σε μία κατσαρόλα τοποθετούμε όλα τα υλικά και φέρνουμε σε βρασμό.
Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι το μείγμα μας να πήξει, ανακατεύοντας περιστασιακά.

Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο και τελειώνουμε με τα αμύγδαλα, τα δάκρια σοκολάτας, το μέλι και τα ράσμπερι.

Για τη βρώμη με ρόφημα αμυγδάλου και φρούτα

  • 100 γρ. βρώμη
  • 30 γρ. χουρμάδες, κομμένοι σε μικρό καρέ
  • 90 γρ. βερίκοκα, αποξηραμένα, κομμένα σε μικρό καρέ
  • 30 γρ. σύκα, αποξηραμένα, κομμένα σε μικρό καρέ
  • 60 γρ. μπανάνες, κομμένες σε μικρό καρέ
  • 120 γρ. ράσμπερι, κατεψυγμένα
  • 600 γρ. ρόφημα αμυγδάλου Όλυμπος
  • 90 γρ. μέλι
  • αλάτι

Για το τελείωμα του πιάτου

  • αμύγδαλα καβουρδισμένα, κομμένα στη μέση
  • δάκρια σοκολάτας
  • μέλι
  • ράσμπερι, κατεψυγμένα

VIDEO DIRECTIONS

Για τη βρώμη με ρόφημα αμυγδάλου και φρούτα

Σε μία κατσαρόλα τοποθετούμε όλα τα υλικά και φέρνουμε σε βρασμό.
Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι το μείγμα μας να πήξει, ανακατεύοντας περιστασιακά.

Για το τελείωμα του πιάτου

Σε μία κατσαρόλα τοποθετούμε όλα τα υλικά και φέρνουμε σε βρασμό.
Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι το μείγμα μας να πήξει, ανακατεύοντας περιστασιακά.

Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο και τελειώνουμε με τα αμύγδαλα, τα δάκρια σοκολάτας, το μέλι και τα ράσμπερι.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner