ΑΜΥΓΔΑΛΟ

ΑΜΥΓΔΑΛΟ

Ο καρπός της αμυγδαλιάς, αφού αφαιρεθεί το σκληρό περικάρπιο. Τα αμύγδαλα έχουν πλούσια γεύση και είναι πολύ θρεπτικά. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και περιέχουν 86% ακόρεστα λιπαρά (65% μονοακόρεστα και 21% πολυακόρεστα). Αποτελούν βασικό συστατικό των κουραμπιέδων και των αμυγδαλωτών. Από το αιθέριο έλαιο του πικραμύγδαλου γίνεται το ποτό αμαρέτο. Η πάστα αμυγδάλου και η πούδρα αμυγδάλου χρησιμοποιούνται στη ζαχαροπλαστική.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER