Average: 4.3 (6 ψήφοι)
Σοτάρουμε μέχρι οι πιπεριές να μαλακώσουν ελαφρώς, αλλά να παραμείνουν τραγανές. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τον χυμό και το ξύσμα του λάιμ και βγάζουμε... περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2016 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης