Average: 5 (2 ψήφοι)
Κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος ανακατεύουμε αργά και προσεκτικά. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τις αλατίζουμε. Τις διατηρούμε σε... περισσότερα
Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2015 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης