Average: 4.3 (10 ψήφοι)
Σερβίρουμε το κριθαράκι και από πάνω τοποθετούμε το καλαμάρι. Ολοκληρώνουμε με τη σάλτσα, τον αφρό γλυκάνισο και τη σαλάτα αλμύρα
Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης