Average: 5 (3 ψήφοι)
Σε μια κατσαρόλα σιγοβράζουμε τα κεράσια μαζί με το νερό και τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να μαλακώσουν τα κεράσια αλλά να κρατάνε στο... περισσότερα
Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης