Average: 4.3 (10 ψήφοι)
Αλείφουμε το κάθε μισό ρολάκι. με λίγη από τη ρεμουλάντ. Τοποθετούμε το κάτω μισό από κάθε ρολάκι στην επιφάνεια εργασίας και σκεπάζουμε με το burger... περισσότερα
Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2016 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης