Average: 4.3 (16 ψήφοι)
Τοποθετούμε τη σφολιάτα σε ελαφρώς βουτυρωμένο χαμηλό ταψί ή ταρτιέρα. Καλύπτουμε την επιφάνεια με χαρτί ψησίματος και γεμίζουμε με φασόλια, για να... περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης