Το HACCP είναι σύστημα αρχών και κανόνων που προκύπτει από τη σύντμηση των λέξεων «Hazard Analysis... Διαβάστε περισσότερα
Είναι ένας τρόπος διάθεσης των προϊόντων που παράγονται σ’ ένα εστιατόριο. Σε ένα α λα καρτ... Διαβάστε περισσότερα
Μαγειρικός όρος που σημαίνει «στο λεπτό», χρησιμοποιείται στις επαγγελματικές κουζίνες και σημαίνει... Διαβάστε περισσότερα
Πήρε το όνομά του από την ιταλική πόλη Φλωρεντία. Με αυτόν τον όρο απαντούν συνταγές που έχουν ως... Διαβάστε περισσότερα
Μαγιονέζα αρωματισμένη με σκόρδο. Συνηθίζεται στην κουζίνα της νότιας Γαλλίας, αλλά και της... Διαβάστε περισσότερα
Τα βακτήρια που μπορούν να αναπτυχθούν σε περιβάλλον με οξυγόνο.
Παραδοσιακό ρόφημα από νερό και γιαούρτι που πίνεται στη Μέση Ανατολή. Διατηρείται στο ψυγείο και... Διαβάστε περισσότερα
Παραδοσιακό γλυκό των Σερρών που μοιάζει με μικρό λουκούμι και φτιάχνεται από ζάχαρη, πρόβειο και... Διαβάστε περισσότερα
Γαλλικός όρος που περιγράφει τον τρόπο μαγειρέματος ενός εδέσματος «με τον αγγλικό τρόπο», δηλαδή... Διαβάστε περισσότερα

Σελίδες

Instagram @yiannislucacos

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης