Το HACCP είναι σύστημα αρχών και κανόνων που προκύπτει από τη σύντμηση των λέξεων «Hazard Analysis... Διαβάστε περισσότερα
Είναι ένας τρόπος διάθεσης των προϊόντων που παράγονται σ’ ένα εστιατόριο. Σε ένα α λα καρτ... Διαβάστε περισσότερα
Μαγειρικός όρος που σημαίνει «στο λεπτό», χρησιμοποιείται στις επαγγελματικές κουζίνες και σημαίνει... Διαβάστε περισσότερα
Πήρε το όνομά του από την ιταλική πόλη Φλωρεντία. Με αυτόν τον όρο απαντούν συνταγές που έχουν ως... Διαβάστε περισσότερα
Μαγιονέζα αρωματισμένη με σκόρδο. Συνηθίζεται στην κουζίνα της νότιας Γαλλίας, αλλά και της... Διαβάστε περισσότερα
Τα βακτήρια που μπορούν να αναπτυχθούν σε περιβάλλον με οξυγόνο.
Παραδοσιακό ρόφημα από νερό και γιαούρτι που πίνεται στη Μέση Ανατολή. Διατηρείται στο ψυγείο και... Διαβάστε περισσότερα
Παραδοσιακό γλυκό των Σερρών που μοιάζει με μικρό λουκούμι και φτιάχνεται από ζάχαρη, πρόβειο και... Διαβάστε περισσότερα
Γαλλικός όρος που περιγράφει τον τρόπο μαγειρέματος ενός εδέσματος «με τον αγγλικό τρόπο», δηλαδή... Διαβάστε περισσότερα

Σελίδες

Instagram @yiannislucacos

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης