Λεπτόρευστη, πικάντικη σάλτσα , με σκούρο καφέ χρώμα και καταγωγή από την Αγγλία. Πρόκειται για μια... Διαβάστε περισσότερα
Καρπός του ομώνυμου δέντρου, με καταγωγή από τη Νότια Αμερική. Έχει σχήμα αχλαδιού, βουτυρώδη υφή... Διαβάστε περισσότερα
ΕΠΟΧΗ
Φυτική ζελατίνη φτιαγμένη από διάφορα είδη θαλάσσιων φυκιών. Είναι προσφιλές στους φυτοφάγους που... Διαβάστε περισσότερα
Μικροσκοπικά αγγουράκια τα οποία συντηρούνται με όξυνση. Σερβίρονται ως σνακ, μπαίνουν σε σαλάτες... Διαβάστε περισσότερα
Κηπευτικό, επιμήκης κυλινδρικός καρπός. Η προέλευσή του είναι από την Ινδία, όπου το καλλιεργούν... Διαβάστε περισσότερα
ΕΠΟΧΗ
Λαχανικό, του οποίου τρώμε το άνθος ή την «καρδιά» όπως λέγεται συνήθως. Πρόκειται κατ ’ουσίαν για... Διαβάστε περισσότερα
ΕΠΟΧΗ
Βολβός με κονδύλους καφέ χρώματος, γλυκιά γεύση και τραγανή υφή. Η γεύση θυμίζει αυτήν της... Διαβάστε περισσότερα
ΕΠΟΧΗ
Φυτό από την οικογένεια της μουστάρδας με πικάντικη γεύση, με καταγωγή από τη νότιο και την... Διαβάστε περισσότερα
ΕΠΟΧΗ
Φρούτο με καφέ, χνουδωτή φλούδα και έντονη πράσινη χυμώδη σάρκα με πολλούς μικροσκοπικούς μαύρους... Διαβάστε περισσότερα
ΕΠΟΧΗ
Προστίθεται στα περισσότερα εδέσματα για ανάδειξη της γεύσης. Διατηρείται καλύτερα σε δροσερό και... Διαβάστε περισσότερα

Σελίδες

Instagram @yiannislucacos

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης