ΑΓΑΡ ΑΓΑΡ

Φυτική ζελατίνη φτιαγμένη από διάφορα είδη θαλάσσιων φυκιών. Είναι προσφιλές στους φυτοφάγους που δεν επιθυμούν να χρησιμοποιούν ζωική ζελατίνη. Διατίθεται σε ψιλή, λεπτή σκόνη, σε λωρίδες, σε κομμάτια ή σε νιφάδες. Χρησιμοποιείται ευρύτατα στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική για την παρασκευή ζελέδων, κρεμών, παγωτών κ.ά. Για να χρησιμοποιηθεί, πρέπει πρώτα το υγρό με το οποίο θα αναμειχθεί να φτάσει σε σημείο βρασμού.

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης