ΑΓΑΡ ΑΓΑΡ

Φυτική ζελατίνη φτιαγμένη από διάφορα είδη θαλάσσιων φυκιών. Είναι προσφιλές στους φυτοφάγους που δεν επιθυμούν να χρησιμοποιούν ζωική ζελατίνη. Διατίθεται σε ψιλή, λεπτή σκόνη, σε λωρίδες, σε κομμάτια ή σε νιφάδες. Χρησιμοποιείται ευρύτατα στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική για την παρασκευή ζελέδων, κρεμών, παγωτών κ.ά. Για να χρησιμοποιηθεί, πρέπει πρώτα το υγρό με το οποίο θα αναμειχθεί να φτάσει σε σημείο βρασμού.

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης