ΑΓΓΟΥΡΙΑ

ΑΓΓΟΥΡΙΑ

Κηπευτικό, επιμήκης κυλινδρικός καρπός. Η προέλευσή του είναι από την Ινδία, όπου το καλλιεργούν εδώ και 3.000 χρόνια. Τρώγεται ωμό ως σαλάτα, σκέτο ή ανάμεικτο με ντομάτα, και είναι απαραίτητο συστατικό για το τζατζίκι. Όταν αγοράζουμε ένα αγγούρι, πρέπει να είναι συνεκτικό, άκαμπτο, με έντονο πράσινο χρώμα, μέτριου μεγέθους, και να μη φέρει χτυπήματα και κιτρινάδες. Συντηρείται στο ψυγείο για 3-5 ημέρες. 

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER