Α ΛΑ ΚΑΡΤ (à la carte)

Α ΛΑ ΚΑΡΤ (à la carte)

Είναι ένας τρόπος διάθεσης των προϊόντων που παράγονται σ’ ένα εστιατόριο. Σε ένα α λα καρτ εστιατόριο, ο πελάτης επιλέγει το έδεσμα ή τα εδέσματα που επιθυμεί από έναν κατάλογο (κάρτα), στον οποίο αναγράφονται τα φαγητά που μπορεί να επιλέξει.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER