Average: 4.8 (5 ψήφοι)
Αποσύρουμε από τη φωτιά και σουρώνουμε σε ψιλή σήτα. Αφήνουμε να κρυώσει και το περνάμε από τη μηχανή παγωτού σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή...

Instagram @yiannislucacos

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης