Average: 4.7 (16 ψήφοι)
Με ένα πινέλο αλείφουμε με ελαιόλαδο τις φέτες του ψωμιού. Τρίβουμε το σκόρδο με την κομμένη πλευρά πάνω στις φέτες, ώστε να αφήσει το άρωμα του... περισσότερα
Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης