Average: 3.9 (9 ψήφοι)
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, τη δάφνη και τον μπακαλιάρο. Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαγειρευτεί το ψάρι, προσέχοντας να μη βράσει το... περισσότερα
Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης