Average: 4.6 (5 ψήφοι)
Σε ένα τηγάνι τοποθετούμε τις αγκινάρες μπρεζέ, το ζωμό από το μαγείρεμα τις αγκινάρας, τα λαχανικά μπρουνουάζ και το λεμόνι κονφί. Φέρνουμε σε... περισσότερα
Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2015 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης