Average: 4.3 (12 ψήφοι)
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το χοιρινό, τη μαγιονέζα, το τυρί, το κρεμμύδι και τις λιαστές ντομάτες. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε καλά και πλάθουμε... περισσότερα
Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης