Average: 4.8 (12 ψήφοι)
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Πλάθουμε μπαλάκια των 40 γρ. και τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα... περισσότερα
Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2015 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης