Average: 5 (1 ψήφος)
Τοποθετούμε τα φιλέτα σε ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150C, μέχρι το ψάρι να ψηθεί εσωτερικά αλλά να παραμείνει ζουμερό.... περισσότερα
Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης