Average: 4.5 (11 ψήφοι)
Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε τη μουστάρδα, τους χυμούς και τη ζάχαρη. Σιγά σιγά προσθέτουμε το σησαμέλαιο και το ελαιόλαδο. Σε μια μπασίνα τοποθετούμε... περισσότερα
Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2015 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης