Average: 4.6 (5 ψήφοι)
Τοποθετούμε τα φιλέτα σε ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150C, μέχρι το ψάρι να ψηθεί εσωτερικά αλλά να παραμείνει ζουμερό.... περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης