Average: 4.6 (21 ψήφοι)
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κοκκινιστό μοσχάρι, το θυμάρι, το μπέικον και τον αρακά. Δοκιμάζουμε και αλατίζουμε αν χρειάζεται. Στρώνουμε το μοσχάρι... περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης