Average: 4.4 (16 ψήφοι)
Στεγνώνουμε πολύ καλά το κρεμμύδι σε απορροφητικό χαρτί. Πασπαλίζουμε με το αλεύρι, αλατίζουμε ελαφρά και τηγανίζουμε αμέσως στο ηλιέλαιο στους 150°C... περισσότερα
Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2015 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης