Average: 4.2 (11 ψήφοι)
Κόβουμε λίγο από το επάνω μέρος οριζόντια του σκόρδου ώστε να φανούν λίγο οι σκελίδες. Πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά ομοιόμορφα, στρώνουμε σε... περισσότερα
Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης