Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σε ένα γουδί χτυπάμε το ξύσμα από το πορτοκάλι και το λεμόνι, τα φύλλα δάφνης, το μπαχάρι, το μαραθόσπορο και μία πρέζα αλάτι.
Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2015 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης