ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη σάλτσα

Ζεσταίνουμε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε τη ζάχαρη, μέχρι να δημιουργηθεί μια καραμέλα.

Προσθέτουμε σιγά-σιγά το ξίδι και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Προσθέτουμε τον ζωμό κοτόπουλου και τα υπόλοιπα υλικά.

Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί η σάλτσα και αποσύρουμε από τη φωτιά. 

Σάλτσα bbq

Average: 3.8 (30 ψήφοι)
ΓΙΑ 800 ΓΡ ΠΕΡΙΠΟΥ

ΥΛΙΚΑ

  • Για τη σάλτσα
    • 500 γρ. ζωμός κοτόπουλου, συμπυκνωμένος
    • 80 γρ. ζάχαρη
    • 80 γρ. ξίδι λευκό
    • 220 γρ. κέτσαπ
    • 20 γρ. worcesteshire sauce
    • 10 γρ. σησαμέλαιο
    • 10 γρ. tabasco
    • 5 γρ. πάπρικα καπνιστή
    • 5 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
    • 50 γρ. σάλτσα σόγιας

ΨΩΜΙ & ΑΛAΤΙ THE COOKBOOK

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη...read more

Cooking Guide

Αν προσθέσουμε βότανα σε μια βινεγκρέτ που δεν θα... Διαβάστε περισσότερα
Βολβός με κόκκινο εξωτερικό φλοιό και λευκή σάρκα... Διαβάστε περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης