ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη σάλτσα

Ζεσταίνουμε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε τη ζάχαρη, μέχρι να δημιουργηθεί μια καραμέλα.

Προσθέτουμε σιγά-σιγά το ξίδι και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Προσθέτουμε τον ζωμό κοτόπουλου και τα υπόλοιπα υλικά.

Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί η σάλτσα και αποσύρουμε από τη φωτιά. 

Σάλτσα bbq

Average: 3.7 (28 ψήφοι)
ΓΙΑ 800 ΓΡ ΠΕΡΙΠΟΥ

ΥΛΙΚΑ

  • Για τη σάλτσα
    • 500 γρ. ζωμός κοτόπουλου, συμπυκνωμένος
    • 80 γρ. ζάχαρη
    • 80 γρ. ξίδι λευκό
    • 220 γρ. κέτσαπ
    • 20 γρ. worcesteshire sauce
    • 10 γρ. σησαμέλαιο
    • 10 γρ. tabasco
    • 5 γρ. πάπρικα καπνιστή
    • 5 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
    • 50 γρ. σάλτσα σόγιας

ΨΩΜΙ & ΑΛAΤΙ THE COOKBOOK

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη...read more

Cooking Guide

Ψάρι συγγενές με τον σολομό που ζει στις θάλασσες... Διαβάστε περισσότερα
Το ουμάμι είναι η 5η βασική γεύση μετά το ξινό,... Διαβάστε περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης