ΣΟΓΙΑ ΣΟΣ (soy sauce)

ΣΟΓΙΑ ΣΟΣ (soy sauce)

Είναι η σάλτσα που αποτελεί το κλειδί της ιαπωνικής κουζίνας. Η παραδοσιακή σάλτσα σόγιας γίνεται από σόγια και σιτάρι, νερό και αλάτι, μέσω ζύμωσης. Η σάλτσα αυτή μπορεί να αντικαταστήσει το αλάτι, να χρησιμοποιηθεί ως ντιπ, για να χρωματίσει φαγητά και για μαρινάρισμα. Είναι βασικό συνοδευτικό στο σούσι.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER