ΚΕΤΣΑΠ

ΚΕΤΣΑΠ

Σάλτσα η οποία παράγεται από τη θερμική επεξεργασία της ντομάτας με ξίδι, ζάχαρη και άλλα μυρωδικά. Σερβίρεται συχνά με χοτ ντοκ, χάμπουργκερ και τηγανητές πατάτες. Επίσης χρησιμοποιείται ως βάση ή συστατικό σε μαρινάδες, σε σάλτσες και ντρέσινγκ. Σε αντίθεση με τη σημερινή αντίληψη ότι πρόκειται για κλασικό αμερικάνικο προϊόν, η καταγωγή της κέτσαπ είναι ασιατική, όπου η παρασκευή της ομώνυμης σάλτσας βασιζόταν σε αποξηραμένα ψάρια.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER