Μπάρες "παγωτό" με γιαούρτι και φρούτα Μπάρες "παγωτό" με γιαούρτι και φρούτα

Μπάρες "παγωτό" με γιαούρτι και φρούτα

Για 8 μπάρες 180 λεπτά
FiveStar: 
Average: 5 (8 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για τις μπάρες ‘’παγωτό’’ με γιαούρτι και φρούτα

  1. 750 γρ. μείγμα γιαουρτιού  με φρούτα
  2. 50 γρ. γκρανόλα με καρπό του κακάο
  3. 30 γρ. βατόμουρα, κομμένα στη μέση
  4. 50 γρ. φράουλες, σε μέτρια κομμάτια

 

  1. Για το μείγμα γιαουρτιού με φρούτα

470 γρ. γιαούρτι στραγγιστό ΟΛΥΜΠΟΣ

40 γρ. φράουλες

40 γρ. βατόμουρα

210 γρ. μέλι

 

  1. Για τη γκρανόλα με καρπό του κακάο

20 γρ. corn flakes, σπασμένες σε μικρά κομμάτια

15 γρ. καρπός του κακάο

15 γρ. φιστίκι Αιγίνης, ψημένο, σπασμένο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

VIDEO DIRECTIONS

Για τις μπάρες ‘’παγωτό’’ με γιαούρτι και φρούτα

Σε μία φόρμα σιλικόνης 12Χ4εκ. τοποθετούμε σε κάθε θήκη από 4 γρ. βατόμουρο, 8 γρ. φράουλα, 4 γρ. γκρανόλα και γεμίζουμε με το μείγμα γιαουρτιού με φρούτα. Τοποθετούμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν καλά, για περίπου 3 ώρες.

Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

 

Για το μείγμα γιαουρτιού με φρούτα

Στον κάδο του μπλέντερ προσθέτουμε το γιαούρτι, τις φράουλες, τα βατόμουρα, το μέλι και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αλεστούν και να έχουμε μία υφή κρέμας.

 

Για τη γκρανόλα με καρπό του κακάο

Σε ένα μπολ προσθέτουμε τις νιφάδες καλαμποκιού(corn flakes), τον καρπό του κακάο, το φιστίκι Αιγίνης και ανακατεύουμε.

Για τις μπάρες ‘’παγωτό’’ με γιαούρτι και φρούτα

  1. 750 γρ. μείγμα γιαουρτιού  με φρούτα
  2. 50 γρ. γκρανόλα με καρπό του κακάο
  3. 30 γρ. βατόμουρα, κομμένα στη μέση
  4. 50 γρ. φράουλες, σε μέτρια κομμάτια

 

  1. Για το μείγμα γιαουρτιού με φρούτα

470 γρ. γιαούρτι στραγγιστό ΟΛΥΜΠΟΣ

40 γρ. φράουλες

40 γρ. βατόμουρα

210 γρ. μέλι

 

  1. Για τη γκρανόλα με καρπό του κακάο

20 γρ. corn flakes, σπασμένες σε μικρά κομμάτια

15 γρ. καρπός του κακάο

15 γρ. φιστίκι Αιγίνης, ψημένο, σπασμένο

 

VIDEO DIRECTIONS

Για τις μπάρες ‘’παγωτό’’ με γιαούρτι και φρούτα

Σε μία φόρμα σιλικόνης 12Χ4εκ. τοποθετούμε σε κάθε θήκη από 4 γρ. βατόμουρο, 8 γρ. φράουλα, 4 γρ. γκρανόλα και γεμίζουμε με το μείγμα γιαουρτιού με φρούτα. Τοποθετούμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν καλά, για περίπου 3 ώρες.

Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

 

Για το μείγμα γιαουρτιού με φρούτα

Στον κάδο του μπλέντερ προσθέτουμε το γιαούρτι, τις φράουλες, τα βατόμουρα, το μέλι και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αλεστούν και να έχουμε μία υφή κρέμας.

 

Για τη γκρανόλα με καρπό του κακάο

Σε ένα μπολ προσθέτουμε τις νιφάδες καλαμποκιού(corn flakes), τον καρπό του κακάο, το φιστίκι Αιγίνης και ανακατεύουμε.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner