![Tips](https://www.yiannislucacos.gr/sites/default/files/styles/menu_image/public/menuimage/_mg_0694_copy.jpg?itok=yZF622i0)
![ΚΑΚΑΟ](https://www.yiannislucacos.gr/sites/default/files/styles/head_image_960x600/public/ingredient293_kakao.jpg?itok=Xn1vcCIg)
Τα υπολείμματα των αλεσμένων κόκκων κακάο, αφού εκχυλιστεί το μισό βούτυρο κακάο. Χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική ή ανακατεύεται με ζεστό γάλα ή νερό και ζάχαρη, δίνοντας έτσι ρόφημα σοκολάτας. Η ολλανδική μέθοδος επεξεργασίας βοηθά στην εξουδετέρωση της φυσικής του οξύτητας.