ΚΑΚΑΟ

ΚΑΚΑΟ

Τα υπολείμματα των αλεσμένων κόκκων κακάο, αφού εκχυλιστεί το μισό βούτυρο κακάο. Χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική ή ανακατεύεται με ζεστό γάλα ή νερό και ζάχαρη, δίνοντας έτσι ρόφημα σοκολάτας. Η ολλανδική μέθοδος επεξεργασίας βοηθά στην εξουδετέρωση της φυσικής του οξύτητας.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER