VIDEO DIRECTIONS
Για το τηγανητό κοτόπουλο
Ανακατεύουμε το ξινόγαλο με τη μουστάρδα.
Ρίχνουμε το μείγμα σ’ ένα μπολ, μαζί με το κοτόπουλο, αλατίζουμε και ανακατεύουμε. Μαρινάρουμε στο ψυγείο για 8-12 ώρες.
Βγάζουμε το κοτόπουλο από τη μαρινάδα και το αναμειγνύουμε με τη σκόνη σκόρδου και την πάπρικα.
Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Βάζουμε το αλεύρι σε ένα σκεύος και προσθέτουμε λίγο αλάτι. Αλευρώνουμε το κοτόπουλο καλά. Στη συνέχεια το βάζουμε στην κατσαρόλα με το λάδι, που πρέπει να έχει φτάσει στους 140-150°C και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί στο εσωτερικό του.
Το αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί και αλατίζουμε.
Για τη σαλάτα coleslaw
Σ’ ένα μπολ ,αναμειγνύουμε το μέλι, τη μουστάρδα, το γιαούρτι, το αλάτι το ξύδι και τη μαγιονέζα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Αφήνουμε τη σαλάτα να μαριναριστεί 1 -2 ώρες πριν τη σερβίρουμε.
Σχόλια