Σούπα από κεράσια με λάιμ και φιστίκι Αιγίνης

Σούπα από κεράσια με λάιμ και φιστίκι Αιγίνης

ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ 30 λεπτά
FiveStar: 
Average: 4.9 (9 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για την σούπα από κεράσια

  • 570 γρ. κεράσια, χωρίς κουκούτσια
  • 180 γρ. νερό
  • 90 γρ. ζάχαρη
  • 10 γρ. χυμό λάιμ
  • 5 γρ. ξύσμα λάιμ
  • 2 γρ. βανίλια φυσική
  • 4 μπάλες παγωτό βανίλια
  • 40 γρ. φιστίκια Αιγίνης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για την σούπα από κεράσια

Σε μια κατσαρόλα σιγοβράζουμε τα κεράσια μαζί με το νερό και τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να μαλακώσουν τα κεράσια αλλά να κρατάνε στο δόντι.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τον χυμό, το ξύσμα λάιμ και τη βανίλια.

Σκεπάζουμε την κατσαρόλα με μεμβράνη και αφήνουμε τα κεράσια να μαριναριστούν για 1 μέρα στο ψυγείο πριν τα σερβίρουμε.

Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο μαζί με το παγωτό βανίλια και τα φιστίκια Αιγίνης.

Για την σούπα από κεράσια

  • 570 γρ. κεράσια, χωρίς κουκούτσια
  • 180 γρ. νερό
  • 90 γρ. ζάχαρη
  • 10 γρ. χυμό λάιμ
  • 5 γρ. ξύσμα λάιμ
  • 2 γρ. βανίλια φυσική
  • 4 μπάλες παγωτό βανίλια
  • 40 γρ. φιστίκια Αιγίνης

Για την σούπα από κεράσια

Σε μια κατσαρόλα σιγοβράζουμε τα κεράσια μαζί με το νερό και τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να μαλακώσουν τα κεράσια αλλά να κρατάνε στο δόντι.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τον χυμό, το ξύσμα λάιμ και τη βανίλια.

Σκεπάζουμε την κατσαρόλα με μεμβράνη και αφήνουμε τα κεράσια να μαριναριστούν για 1 μέρα στο ψυγείο πριν τα σερβίρουμε.

Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο μαζί με το παγωτό βανίλια και τα φιστίκια Αιγίνης.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner