TIPS
                                        Για το σπετζοφάι
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το λουκάνικο. Αποσύρουμε το λουκάνικο σε ένα ξεχωριστό σκεύος και στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και τον ζωμό κοτόπουλου, αλατίζουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Επαναφέρουμε το λουκάνικο στο τηγάνι, προσθέτουμε το θυμάρι και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
    
  



    
Σχόλια