ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη σάλτσα πέστο βασιλικού

Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μπλέ­ντερ ή το πολυμηχάνημα και αλέθουμε, μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί εντελώς.

Διατηρούμε τη σάλτσα στο ψυγείο, στη συντήρηση.

Σάλτσα πέστο βασιλικού

Average: 3.8 (110 ψήφοι)
ΓΙΑ 250 ΓΡ. ΣΑΛΤΣΑ
15 λεπτά

ΥΛΙΚΑ

  • Για τη σάλτσα πέστο βασιλικού
    • 45 γρ. βασιλικός, τα φύλλα
    • 175 γρ. ελαιόλαδο
    • 50 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
    • 6 γρ. σκόρδο
    • 45 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
    • αλάτι

CHEF ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν...read more

Cooking Guide

Ένας από τους σημαντικότερους πρεσβευτές της... Διαβάστε περισσότερα
Τα μυστικά που θα κάνουν το μοσχαρίσιο συκώτι... Διαβάστε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης