ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη σάλτσα πέστο βασιλικού

Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μπλέ­ντερ ή το πολυμηχάνημα και αλέθουμε, μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί εντελώς.

Διατηρούμε τη σάλτσα στο ψυγείο, στη συντήρηση.

Σάλτσα πέστο βασιλικού

Average: 3.8 (118 ψήφοι)
ΓΙΑ 250 ΓΡ. ΣΑΛΤΣΑ
15 λεπτά

ΥΛΙΚΑ

  • Για τη σάλτσα πέστο βασιλικού
    • 45 γρ. βασιλικός, τα φύλλα
    • 175 γρ. ελαιόλαδο
    • 50 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
    • 6 γρ. σκόρδο
    • 45 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
    • αλάτι

CHEF ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν...read more

Cooking Guide

Λεπτό φύλλο, φτιαγμένο από αλεύρι. Είναι ένα... Διαβάστε περισσότερα
Προέλευση Πρόκειται για μια λευκή, σπάνια... Διαβάστε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης