ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη σάλτσα πέστο βασιλικού

Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μπλέ­ντερ ή το πολυμηχάνημα και αλέθουμε, μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί εντελώς.

Διατηρούμε τη σάλτσα στο ψυγείο, στη συντήρηση.

Σάλτσα πέστο βασιλικού

Average: 3.8 (130 ψήφοι)
ΓΙΑ 250 ΓΡ. ΣΑΛΤΣΑ
15 λεπτά

ΥΛΙΚΑ

  • Για τη σάλτσα πέστο βασιλικού
    • 45 γρ. βασιλικός, τα φύλλα
    • 175 γρ. ελαιόλαδο
    • 50 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
    • 6 γρ. σκόρδο
    • 45 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
    • αλάτι

CHEF ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν...read more

Cooking Guide

Το πιο ακριβό και πιο τρυφερό κομμάτι του βοδινού... Διαβάστε περισσότερα
Σούπα με απόλυτη διαύγεια, ιδιαίτερη ένταση και... Διαβάστε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2015 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης