ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ

ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ

Το πιο  γνωστό τυρί της ιταλικής κουζίνας. Πολύ σκληρό τυρί από γάλα αγελάδας με τον μεγαλύτερο χρόνο ωρίμανσης και την υψηλότερη από τα τυριά περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο. Καταναλώνεται ως έχει σαν μεζές, ή σαν συστατικό σε διάφορα φαγητά συνοδεύοντας κυρίως τα ζυμαρικά. Θα πρέπει να αγοράζεται σε κομμάτι και να τρίβεται αμέσως πριν σερβιριστεί, διαφορετικά το τυρί χάνει τη γεύση του και ξεραίνεται γρήγορα.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER