Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στους 140°C και τηγανίζουμε το σκόρδο μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό. Αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί και διατηρούμε σε αεροστεγή συσκευασία.
Σκόρδο τραγανό
30 λεπτά
FiveStar:
ΥΛΙΚΑ
- σκόρδο σε σκελίδες, κομμένες σε πολύ λεπτές φέτες με μαντολίνο
- ελαιόλαδο για τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στους 140°C και τηγανίζουμε το σκόρδο μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό. Αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί και διατηρούμε σε αεροστεγή συσκευασία.
Σχόλια