Σκόρδο τραγανό

Σκόρδο τραγανό

30 λεπτά
FiveStar: 
Average: 4.6 (8 votes)

ΥΛΙΚΑ

  • σκόρδο σε σκελίδες, κομμένες σε πολύ λεπτές φέτες με μαντολίνο
  • ελαιόλαδο για τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στους 140°C και τηγανίζουμε το σκόρδο μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό. Αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί και διατηρούμε σε αεροστεγή συσκευασία.

  • σκόρδο σε σκελίδες, κομμένες σε πολύ λεπτές φέτες με μαντολίνο
  • ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στους 140°C και τηγανίζουμε το σκόρδο μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό. Αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί και διατηρούμε σε αεροστεγή συσκευασία.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner