Για το κάρι
Σ' ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, καβουρδίζουμε ελαφρά για 2- 3 λεπτά τον κόλιανδρο, το κύμινο και τον μαραθόσπορο, έτσι ώστε να βγάλουν εντονότερα τα αρώματά τους.
Σ' ένα μικρό μπλέντερ ή σε γουδί, αλέθουμε πολύ καλά.
Για το κάρι
Για το κάρι
Σ' ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, καβουρδίζουμε ελαφρά για 2- 3 λεπτά τον κόλιανδρο, το κύμινο και τον μαραθόσπορο, έτσι ώστε να βγάλουν εντονότερα τα αρώματά τους.
Σ' ένα μικρό μπλέντερ ή σε γουδί, αλέθουμε πολύ καλά.
Για το κάρι
Για το κάρι
Σ' ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, καβουρδίζουμε ελαφρά για 2- 3 λεπτά τον κόλιανδρο, το κύμινο και τον μαραθόσπορο, έτσι ώστε να βγάλουν εντονότερα τα αρώματά τους.
Σ' ένα μικρό μπλέντερ ή σε γουδί, αλέθουμε πολύ καλά.
Σχόλια