Προσούτο τραγανό

Προσούτο τραγανό

30 λεπτά
FiveStar: 
Average: 4.7 (54 votes)

ΥΛΙΚΑ

  • 50 γρ. προσούτο σε λεπτές φέτες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στρώνουμε σε ένα ταψί φύλλο σιλικόνης (silpat) ή λαδόκολλα.

Τοποθετούμε το προσούτο στο ταψί και ψήνουμε στους 150°C μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα και έντονο άρωμα.

Μόλις κρυώσει και γίνει τραγανό, σπάμε σε ακανόνιστα κομμάτια.

  • 50 γρ. προσούτο σε λεπτές φέτες

Στρώνουμε σε ένα ταψί φύλλο σιλικόνης (silpat) ή λαδόκολλα.

Τοποθετούμε το προσούτο στο ταψί και ψήνουμε στους 150°C μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα και έντονο άρωμα.

Μόλις κρυώσει και γίνει τραγανό, σπάμε σε ακανόνιστα κομμάτια.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner