VIDEO DIRECTIONS
Για την καροτοσαλάτα
Μουσκεύουμε τις σταφίδες σε ένα μπολ με ζεστό νερό για λίγα λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν, και τις σουρώνουμε.
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά της σαλάτας, εκτός από τα φιστίκια, αλατίζουμε και δοκιμάζουμε.
Αφήνουμε τη σαλάτα να μαριναριστεί για μία ώρα, προσθέτουμε τα φιστίκια και τη σερβίρουμε.
Tips
* Η σαλάτα αυτή μπορεί να σερβιριστεί και ως συνοδευτικό για κρέας ή ψάρι σχάρας. Μπορεί επίσης, με τη συνοδεία γιαουρτιού, να γίνει ωραία γέμιση για τυλιχτό σουβλάκι.
Σχόλια