Φασολάκια με καρύδια, δυόσμο και ξινομυζήθρα

Φασολάκια με καρύδια, δυόσμο και ξινομυζήθρα

ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ 15 λεπτά
FiveStar: 
Average: 4.8 (16 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για το πιάτο

  • 80 γρ. ελαιόλαδο
  • 40 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 10 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 100 γρ. ζωμό κοτόπουλο, ζεστό
  • 500 γρ. φασολάκια, μπαρμπούνια
  • 130 γρ. καρύδια
  • 10 γρ. δυόσμο, χοντροκομμένο
  • 10 γρ. τσάιβς
  • 80 γρ. ξινομυζήθρα
  • αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το πιάτο

Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ιδρώνουμε το κρεμμύδι. Αλατίζουμε, προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε μέχρι να μυρίσει.

Προσθέτουμε τα φασολάκια και τον ζεστό ζωμό και σιγομαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.

Αλατίζουμε, στραγγίζουμε τα περίσσια υγρά και προσθέτουμε τα καρύδια, το τσάιβς και τον δυόσμο.

Συνοδεύουμε με την ξινομυζήθρα.

Για το πιάτο

  • 80 γρ. ελαιόλαδο
  • 40 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 10 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 100 γρ. ζωμό κοτόπουλο, ζεστό
  • 500 γρ. φασολάκια, μπαρμπούνια
  • 130 γρ. καρύδια
  • 10 γρ. δυόσμο, χοντροκομμένο
  • 10 γρ. τσάιβς
  • 80 γρ. ξινομυζήθρα
  • αλάτι

Για το πιάτο

Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ιδρώνουμε το κρεμμύδι. Αλατίζουμε, προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε μέχρι να μυρίσει.

Προσθέτουμε τα φασολάκια και τον ζεστό ζωμό και σιγομαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.

Αλατίζουμε, στραγγίζουμε τα περίσσια υγρά και προσθέτουμε τα καρύδια, το τσάιβς και τον δυόσμο.

Συνοδεύουμε με την ξινομυζήθρα.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner