ΞΙΝΟΜΥΖΗΘΡΑ

ΞΙΝΟΜΥΖΗΘΡΑ

Τύπος φρέσκιας  μυζήθρας με ξινή επίγευση και κρεμώδη υφή. Παρασκευάζεται κυρίως στην Κρήτη αλλά και στις Κυκλάδες, από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα, ή μείγμα και των δύο. Η περιεκτικότητά της σε υγρασία αγγίζει το 50%, ενώ τα λιπαρά της συνήθως ανέρχονται στο 23%.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER