![Tips](https://www.yiannislucacos.gr/sites/default/files/styles/menu_image/public/menuimage/_mg_0694_copy.jpg?itok=yZF622i0)
![ΙΔΡΩΝΩ](https://www.yiannislucacos.gr/sites/default/files/styles/head_image_960x600/public/term200_idrono.jpg?itok=vEU1jOcS)
Το μαγείρεμα ενός τροφίμου σε χαμηλή θερμοκρασία με τη βοήθεια λιπαρής ουσίας ώστε το τρόφιμο να αποβάλει τα υγρά του και να ενισχυθεί η γεύση του, χωρίς όμως την ανάπτυξη χρώματος.
Το μαγείρεμα ενός τροφίμου σε χαμηλή θερμοκρασία με τη βοήθεια λιπαρής ουσίας ώστε το τρόφιμο να αποβάλει τα υγρά του και να ενισχυθεί η γεύση του, χωρίς όμως την ανάπτυξη χρώματος.