 TIPS
                                                                                        TIPS
                                        Για το πιάτο
Ψήνουμε τη βάση της τάρτας.
Σε μια μπασίνα αναμειγνύουμε την κρέμα με τα αυγά.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το μπέικον μαζί με το κρεμμύδι. Σουρώνουμε και στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Προσθέτουμε στην κρέμα το μπέικον μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
Μοιράζουμε το μείγμα στις τάρτες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 °C μέχρι να σφίξει η κρέμα, για 10 λεπτά περίπου.

 
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
       
              



 
    
Σχόλια