 TIPS
                                                                                        TIPS
                                        Για την πατατοσαλάτα
Βράζουμε τις πατάτες σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν, σουρώνουμε και τις αφήνουμε για λίγο να κρυώσουν. Αφαιρούμε τη φλούδα, τις κόβουμε σε κομμάτια και αλατίζουμε ενώ είναι ακόμα ζεστές. Μόλις κρυώσουν λίγο οι πατάτες αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι σύμφωνα με το γούστο μας και σερβίρουμε.
Tip: Η πατατοσαλάτα μπορεί να γίνει γέμιση για νηστίσιμη πίτα.

 
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
     
  



 
    
Σχόλια