Για τα καραμελωμένα καρύδια
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε καλά τη γλυκόζη, προσθέτουμε τα καρύδια και ανακατεύουμε ώστε να επικαλυφθούν με τη γλυκόζη. Στρώνουμε τα καρύδια σ' ένα ταψί με φύλλο σιλικόνης ή λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, μέχρι να καραμελώσουν, για 5 λεπτά περίπου. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα χοντροκόβουμε.
Για τη βινεγκρέτ φράουλα
Στον κάδο του μπλέντερ, χτυπάμε τη μουστάρδα, τις φράουλες και το ξίδι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε σιγά-σιγά το ηλιέλαιο, αραιώνουμε αν χρειάζεται με λίγο κρύο νερό. Αλατίζουμε και δοκιμάζουμε.
Για τη σαλάτα
Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σαλάτας. Αλατίζουμε, δοκιμάζουμε και σερβίρουμε.
Σχόλια