ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το σερβίρισμα

Σερβίρουμε τη σαλάτα και γαρνίρουμε με το παντζάρι, το μήλο και τα κρουτόν.

Για τη σαλάτα

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά, αλατίζουμε και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. 

Παντζαροσαλάτα με πράσινο μήλο, γιαούρτι και καρύδια

Average: 5 (7 ψήφοι)
ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ

  • Για το σερβίρισμα

    50 γρ. παντζάρι, ωμό, κομμένο σε λεπτές φέτες
    20 γρ. μήλο, πράσινο, κομμένο σε λεπτά στικς
    40 γρ. κρουτόν

  • Για τη σαλάτα

    800 γρ. παντζάρι, βρασμένο και κομμένο σε μέτρια καρέ
    160 γρ. μήλο, πράσινο, κομμένο σε μέτρια καρέ
    40 γρ. ελαιόλαδο
    4 γρ. κόλιανδρος,  φρεσκοτριμμένος
    5 γρ. μάραθος, φύλλα
    60 γρ. καρύδι, καβουρδισμένο και χοντροκομμένο
    120 γρ. γιαούρτι
    αλάτι

CHEF ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν...read more

Cooking Guide

Μαλακά νούντλς ή μικρά ντάμπλινγκ τα οποία... Διαβάστε περισσότερα
Πρόκειται για τη ρίζα του γιαπωνέζικου φυτού... Διαβάστε περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης