ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το σερβίρισμα

Σερβίρουμε τη σαλάτα και γαρνίρουμε με το παντζάρι, το μήλο και τα κρουτόν.

Για τη σαλάτα

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά, αλατίζουμε και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. 

Παντζαροσαλάτα με πράσινο μήλο, γιαούρτι και καρύδια

Average: 5 (8 ψήφοι)
ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ

  • Για το σερβίρισμα

    50 γρ. παντζάρι, ωμό, κομμένο σε λεπτές φέτες
    20 γρ. μήλο, πράσινο, κομμένο σε λεπτά στικς
    40 γρ. κρουτόν

  • Για τη σαλάτα

    800 γρ. παντζάρι, βρασμένο και κομμένο σε μέτρια καρέ
    160 γρ. μήλο, πράσινο, κομμένο σε μέτρια καρέ
    40 γρ. ελαιόλαδο
    4 γρ. κόλιανδρος,  φρεσκοτριμμένος
    5 γρ. μάραθος, φύλλα
    60 γρ. καρύδι, καβουρδισμένο και χοντροκομμένο
    120 γρ. γιαούρτι
    αλάτι

ΨΩΜΙ & ΑΛAΤΙ THE COOKBOOK

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη...read more

Cooking Guide

Είναι μονάδα μέτρησης του όγκου. Χρησιμοποιείται... Διαβάστε περισσότερα
Τρόπος μαγειρέματος που πήρε το όνομά του από τη... Διαβάστε περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης