ΠΑΝΤΖΑΡΙ

ΠΑΝΤΖΑΡΙ

Λαχανικό, γνωστό και ως κοκκινογούλι, που ευδοκιμεί κυρίως σε εύκρατα κλίματα και είναι αρκετά ανθεκτικό στις χαμηλές θερμοκρασίες.

Στα αρχαία χρόνια τα παντζάρια καλλιεργούνταν μόνο για τα φύλλα τους, αλλά στις μέρες μας ο βολβός τους, με την εξαιρετικά μεγάλη περιεκτικότητα σε ζάχαρη, είναι το πιο πολύτιμο κομμάτι τους. Περιέχει πολλές βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Οι ποικιλίες του ταξινομούνται ανάλογα με το σχήμα του. Μπορούν να γίνουν ψητά ή βραστά.

Για την καλύτερη δυνατή συντήρησή τους, αφαιρέστε τα φύλλα τους που κρατάνε την υγρασία του ψυγείου και βάλτε τα σε πλαστική σακούλα τροφίμων. Διατηρούνται για 7 ημέρες.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER