ΚΑΡΥΔΙ

ΚΑΡΥΔΙ

Ο καρπός της καρυδιάς. Έχει ασιατική καταγωγή και διαθέτει μεγάλη διατροφική αξία, καθώς περιέχει μαγνήσιο και χαλκό. Χρησιμοποιείται σε γλυκά του ταψιού, σε μελομακάρονα, σε σάλτσες, σε σαλάτες, σε σάλτσες ζυμαρικών, στην παρασκευή πραλίνας και ως σνακ.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER