ΜΑΡΑΘΟΣ

ΜΑΡΑΘΟΣ

Τα φύλλα του φινόκιο που μυρίζουν έντονα και θυμίζουν γλυκάνισο ενώ στην όψη μοιάζουν πολύ με τον άνηθο.

Χρησιμοποιούνται ως μυρωδικό κυρίως σε πίτες ή ντολμάδες. Ο αρωματικός, σαρκώδης βολβός μαγειρεύεται. Ωμός αρωματίζει σαλάτες, ενώ οι σπόροι του χρησιμοποιούνται στη μεσογειακή και ινδική κουζίνα. 

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner