ΜΑΡΑΘΟΣ

ΜΑΡΑΘΟΣ

Τα φύλλα του φινόκιο που μυρίζουν έντονα και θυμίζουν γλυκάνισο ενώ στην όψη μοιάζουν πολύ με τον άνηθο.

Χρησιμοποιούνται ως μυρωδικό κυρίως σε πίτες ή ντολμάδες. Ο αρωματικός, σαρκώδης βολβός μαγειρεύεται. Ωμός αρωματίζει σαλάτες, ενώ οι σπόροι του χρησιμοποιούνται στη μεσογειακή και ινδική κουζίνα. 

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER