VIDEO DIRECTIONS
Για το πιάτο
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε καλά αλατισμένο νερό στον βαθμό της αρεσκείας μας. Σουρώνουμε κρατώντας 100 γρ. από το νερό. Σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο αφού πρώτα έχουμε αλατίσει, μέχρι να πάρει ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
Προσθέτουμε το νερό απ’ τα ζυμαρικά και το πέστο και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε τα ψητά ντοματίνια και τα σπαγγέτι και ανακατεύουμε καλά. Αλατίζουμε και σερβίρουμε.
Σχόλια