Βινεγκρέτ ρόδι

Βινεγκρέτ ρόδι

ΓΙΑ 500 ΓΡ. 30 λεπτά
FiveStar: 
Average: 4.5 (40 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για τη βινεγκρέτ ρόδι

  • 5 γρ. μουστάρδα ντιζόν
  • 200 γρ. χυμό ρόδι
  • 20 γρ. γρεναδίνη
  • 20 γρ. ξίδι λευκού κρασιού
  • 180 γρ. ηλιέλαιο
  • 180 γρ. ελαιόλαδο
  • αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη βινεγκρέτ ρόδι

Σε μια κατσαρόλα σιγοβράζουμε το χυμό του ροδιού, συμπυκνώνοντάς τον μέχρι να μείνει το 1/2 της ποσότητας. Σουρώνουμε το συμπυκνωμένο χυμό σε σήτα και τον αφήνουμε να κρυώσει. Στη συνέχεια χτυπάμε στο μίξερ τη μουστάρδα, το συμπυκνωμένο χυμό ρόδι, τη γρεναδίνη, το ξίδι, και προσθέτουμε σιγά σιγά το ηλιέλαιο και το ελαιόλαδο. Αλατίζουμε και δοκιμάζουμε

Για τη βινεγκρέτ ρόδι

  • 5 γρ. μουστάρδα ντιζόν
  • 200 γρ. χυμό ρόδι
  • 20 γρ. γρεναδίνη
  • 20 γρ. ξίδι λευκού κρασιού
  • 180 γρ. ηλιέλαιο
  • 180 γρ. ελαιόλαδο
  • αλάτι

Για τη βινεγκρέτ ρόδι

Σε μια κατσαρόλα σιγοβράζουμε το χυμό του ροδιού, συμπυκνώνοντάς τον μέχρι να μείνει το 1/2 της ποσότητας. Σουρώνουμε το συμπυκνωμένο χυμό σε σήτα και τον αφήνουμε να κρυώσει. Στη συνέχεια χτυπάμε στο μίξερ τη μουστάρδα, το συμπυκνωμένο χυμό ρόδι, τη γρεναδίνη, το ξίδι, και προσθέτουμε σιγά σιγά το ηλιέλαιο και το ελαιόλαδο. Αλατίζουμε και δοκιμάζουμε

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner