Για τα σου
Τοποθετούμε τη ζύμη για τα σου σε κορνέ.
Με μύτη μεγάλου ανοίγματος σχηματίζουμε ομοιόμορφα μπαλάκια διαμέτρου 4 εκ. σε ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος και αλείφουμε με αυγό.
Χώνουμε μερικά αμύγδαλα από πάνω έτσι ώστε να προεξέχουν από την επιφάνεια. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180⁰C μέχρι να χάσουν το κίτρινο χρώμα τους οι ρωγμές που θα δημιουργηθούν πάνω στα σου, για 50 λεπτά περίπου.
Αφήνουμε να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου.
Κόβουμε το πάνω μέρος των σου.
Με κορνέ γεμίζουμε τη βάση με κρέμα ζαχαροπλαστικής, φροντίζοντας να μην παραγεμίσουμε.
Με μύτη σε σχήμα άστρου προσθέτουμε από πάνω με κορνέ τη σαντιγί.
Σκεπάζουμε με τα καπάκια και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Σχόλια